chef-hat
Online bestellen
chef-hat
Thuis bezorgd
chef-hat
Direct genieten
chef-hat
Wij doen de afwas

LEKKER EN GOED ETEN IS ONZE PASSIE

De Koppelen is al  35 jaar een gevestigde naam als exclusieve cateraar op locatie, die je volledig ontzorgt. Met luxe catering tegen een betaalbare prijs en zonder gedoe. Als derde generatie in de horeca zijn we zelf ook gek op lekker en goed eten en hebben we hospitality hoog in het vaandel. Dat proef je bij iedere hap van onze gerechten en zie je in elk mooi door ons opgemaakt buffet. Mensen onbezorgd culinair laten genieten, dát is onze missie. Dat zit in onze genen. Naast de koppelen exploiteren we ook het bekende en gezellige Pannenkoekenhuis Pluk.

Met De Koppelen haal jij een exclusieve cateraar in huis, die blijft verrassen en verwachtingen bij voorkeur overtreft. Sinds 2009 opererend vanuit onze fijne thuisbasis op industrieterrein de Bemmer.

De Koppelen heeft een topteam van fijnproevers, met dezelfde gedeelde passie voor het creëren en leveren van lekker en goed eten en uitstekende service. Onze chefkoks bereiden dagelijks de mooiste en vooral lekkerste gerechten, met verse producten van topkwaliteit, zoveel mogelijk met de seizoenen mee en liefst direct van de bron. Het zijn professionals die houden van hun vak. Ze halen hun inspiratie overal vandaan en gaan voor de bijzonderste smaken. Hun hoofden staan nooit stil, met een constante stroom aan nieuwe ideeën die ze uitproberen. Stil staan we bij De Koppelen sowieso nooit. We hebben oog voor de wereld om ons heen en die is veranderd. Vandaar dat onze exclusieve catering nu online toegankelijk is voor iedereen. Of je nu met 10, 100 of meer personen een feestje wil vieren, bij ons kun je terecht. Met uiteraard nog altijd de welbekende De Koppelen service!

waar leveren wij

 

De Koppelen biedt hoogwaardige cateringdiensten in diverse plaatsen in Noord-Brabant en omliggende gebieden, waaronder GemertAarle-Rixtel, Zijtaart, Helmond, Veghel, Son en Breugel, Mariahout, Laarbeek, Lieshout, Boerdonk, Erp, Bakel, Brandevoort, Nuenen, Keldonk, Gerwen, Boekel UdenDe Mortel, Mierlo, Mierlo-Hout, Volkel, Deurne, Brouwhuis, Sint-Oederode, Elsendorp, Eindhoven en meer.

Ons ervaren team staat klaar om een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden voor diverse gelegenheden, zoals zakelijke evenementen, feesten en bruiloften. Wij streven ernaar om aan de unieke culinaire behoeften van elk gebied tegemoet te komen door gebruik te maken van alleen de beste ingrediënten.

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig evenement, wij passen onze cateringdiensten aan om aan uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Onze focus ligt op het leveren van smaakvolle gerechten die niet alleen heerlijk zijn, maar ook prachtig gepresenteerd worden.

De Koppelen is uw betrouwbare partner voor cateringbehoeften. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij met heerlijk eten en uitstekende service uw evenement verrijken.